X
تبلیغات
تغذیه و پزشکی - لیست کتب تغذیه موجود در بازار ایران

تغذیه و پزشکی

رژیم درمانی چاقی،لاغری ،دیابت،قلب و عروق،پرفشاری خون،کلیوی،سرطان و....

 

حمايت تغذيه اي تغذيه انترال- تغذيه پارانترال (TPN-EN)

نويسندگان: دكتر ابوالفضل شجاعي فرد
سال انتشار: 1382
تعداد صفحات: 174
ISBN: 5-41-7445-964
قيمت: 20000 ريال

فهرست مطالب:

  • بخش اول- تغذيه و سوء تغذيه
  • بخش دوم - الگوهاي متابوليك موثر بر تغذيه
  • بخش سوم- ارزيابي تغذيه اي
  • بخش چهارم- كاربرد حمايت تغذيه اي
  • بخش پنجم- تعيين نيازهاي تغذيه اي
  • بخش ششم- روش هاي حمايت تغذيه اي
  • بخش هفتم- حمايت تغذيه اي روده اي
  • بخش هشتم- حمايت تغذيه اي وريدي
  • بخش نهم- حمايت تغذيه اي در شرايط باليني خاص
  • بخش دهم- تغذيه وريدي خانگي

چكيده:
سپاس پروردگار انسان و جهان را كه بعد از خلقت انسان، او را در مسير تكامل قرار داده و در هر عصر و دوره اي با هدايت و آگاهي دادن به او ذره اي از اسرار خلقت خود را آشكار مي سازد. خداوندي كه دوست مي دارد انسان از او بخواهد تا بي هيچ منتي لطف و كرم بي منتهاي خود را به سوي اين موجود نيازمند جاري سازد. ما نيز از او مي خواهيم كه همواره با آگاهي و صداقت در مسير تكامل و شناخت آفرينش او گام برداشته تا معبود نيز درهاي حكمت خود را به سوي بندگانش باز نمايد.
از اينكه بتوانم قدم كوچكي در آموزش پزشكي و بهبود بيماران رنجور و نيازمند بر دارم بسيار خوشحال و خرسند مي شوم و خداوند را شكر مي كنم كه اين نعمت را به من عطا كرده است.
موضوع حمايت تغذيه اي (Nutrition Support) از مباحثي مي باشد كه به آن توجه شده است و در سيستم آموزشي دانشكده پزشكي به عنوان يك مبحث فرعي و حداكثر تا دو ساعت از طريق كلاس هاي نظري به آن پرداخته مي شود از طرفي در كتابهاي مرجع نيز بطور خلاصه و از ديد داخلي يا جراحي به آن اشاره شده است. در اين مجموعه سعي بر اين بوده تا از مطالب موجود در منابع متعدد جراحي و داخلي و ICU و همچنين مطالب موجود در مقالات سالهاي اخير در رابطه با تغذيه انترال و يا TPN استفاده شده و همه در يك كتاب جمع شود و همچنين تجربيات خود ما هر چند بطور محدود در برخورد با تغذيه اين بيماران در بخش هاي بيمارستاني و مواد مورد استفاده در قسمتهايي از كتاب ذكر شود
يقيناً كتابهاي ديگري وجود دارد كه مطالبي جالب و نسبتاً كامل در اين زمينه در آنها بحث شده ولي در اين مجموعه سعي بر اين بوده تا از مراجعي استفاده شود كه بيشتر متخصصين، رزيدنتها و دانشجويان به آنها مراجعه مي كنند و در كتابخانه هاي ما موجود است. آنچه در عمل در بخشهاي باليني در رابطه با تغذيه انترال يا TPN مشاهداه مي شود به دليل نداشتن آگاهي و تفكر محاسباتي لازم در اين زمينه در بسياري از موارد بطور ناقص و سطحي اجرا مي شود و شايد بتوان گفت كه در تعدادي از بخش ها تصور بر اين است كه با تجويز سرم قندي ده درصد و يك محلول اسيد آمينه يا امولسيون چربي در طي چند روز تغذيه وريدي مناسب انجام داده و در انتظار بهبودي و پاسخ بيمار هستند. متأسفانه به علت محدوديتهاي زيادي كه در تهيه مواد مورد نياز تغذيه روده اي يا وريدي در كشور ما وجود دارد، منابع تغذيه اي مورد استفاده ما محدود هستند.



حمايت تغذيه اي تغذيه انترال- تغذيه پارانترال (TPN-EN)
+ نوشته شده در  سه شنبه هشتم خرداد 1386ساعت 12:43  توسط کاظم اسلامی  | 

کتب تغذیه

 

                               1-            اصول تغذيه كراوس / دكتر كشاورز ، دكتر شيد فر / نشر سالمي

                               2-            آشنایی با اصول تحقیقات تغذیه تجربی / جعفری

                               3-            اصول تغذیه  کراووس ( کلیوی ) ترجمه / مزرعتی

                               4-            اصول تغذیه درمانی و رژیمهای غذایی / دکتر محمدیها

                               5-            اصول تغذیه کراووس – تغذیه دوران بارداری وشیر دهی / بردباری / دانش روز

                               6-            اصول تغذیه کراووس ( ج : 1و2 ) ترجمه / ستوده

                               7-            اصول تغذیه و مواد غذایی / محمدیها

                               8-            اصول تنظیم برنامه های غذایی ( ج : 1و2 )  / میرمیران

                               9-            اصول علم تغذیه / امین پور

                           10-            اصول مشاوره تغذیه / پورعبدالهی

                           11-            اصول نگهداری مواد غذایی / فرجی

                           12-            بهداشت و مسمویت غذایی / شهامت

                           13-            پر سش های چهار گزینه ای  ادبیات  فارسی / موسسه دیباگران تهران

                           14-            پر سش های چهار گزینه ای  معارف اسلامی / موسسه دیباگران تهران

                           15-            پرستاری در سالمندان / دکتر عابدی / عروج اصفهان

                           16-            پرسش های چهار گزینه ای  ( 2500 تست دروس عمومی  ج : 1و2 ) / انتشارات فرهنگ

                           17-            پرسش های چهار گزینه ای  بیوشیمی / موسسه دیباگران تهران

                           18-            پرسش های چهار گزینه ای  زبان تخصصی پزشکی ( 1 و2 و 3)  / موسسه دیبا گران تهران

                           19-            پرسش های چهار گزینه ای بهداشت  تغذیه / موسسه دیباگران تهران

                           20-            پرسش های چهار گزینه ای بهداشت مواد غذایی / موسسه دیباگران تهران

                           21-            تغذی در بیماری های دستگاه گوارش / نصراله زاده / حیان

                           22-            تغذیه ( هاریسون ) / دکتر همتی

                           23-            تغذیه اساسی / حیدری

                           24-            تغذیه پزشکی وبیماریها / دکتر خسروی

                           25-            تغذیه پیشگیری و درمانی / دکتر علوی نائینی

                           26-            تغذیه تکمیلی / سازمان بهداشت جهانی / الباب

                           27-            تغذیه در دوران بارداری , شیردهی , شیر خوارگی و کودکی / دکتر فروزانی

                           28-            تغذیه درمانی / امین پور

                           29-            تغذیه سالم و رژیم کاهش وزن / دکتر دهقانیان

                           30-            تغذیه کاربردی در بیماریهای کودکان ( ج : 1 ) /  قنادی

                           31-            تغذیه کراووس (  سی دی ) کتاب کامل انگلیسی با امکانات ترجمه و... / نوردانش

                           32-            تغذیه و رژیم غذایی زن باردار / دکتر کشاورز /

                           33-            تغذیه وتناسب اندام / دکتر گنجی / نوردانش

                           34-            تغذیه ورزشکاران / دکتر کشاورز

                           35-            تغذیه ورژیم درمانی ( راهنمای جیبی کاربردی ) / راست منش

                           36-            تغذیه ورژیم درمانی کراووس ( ج : 1و2 ) / وثوق / حیان

                           37-            تغذیه ورژیم درمانی کراووس / ستوده

                           38-            تغذیه ورژیم غذایی ورزشکاران /  دکتر کشاورز

                           39-            تندرستی بدون دارو ( شامل : رژیم غذایی , ورزش و کاهش فشار

                           40-            جدول ترکیبات مواد غذایی / انستیتو تحقیقات تغذیه تهران

                           41-            خلاصه فیزیولوژی گایتون / دکتر روحانی

                           42-            خود آزمايي غذا ، تغذيه و رژيم درماني كراوس 2004 / ترجمه خانم محمدي / مرزدانش

                           43-            درمان تغذیه در چاقی , دیابت شیرین و بیماریهای قلبی عروقی / نصراله زاده / پلک

                           44-            راهنمای تغذیه بیماران مبتلا به سرطان / امانی / نص

                           45-            راهنمای کاربردی برای تغذیه و مراقبت کودک  ( ترجمه )/ مظفری وکشاورز

                           46-            زبان انگلیسی ( تخصصی ) برای دانشجویان تغذیه / سمت

                           47-            شیمی تر کیبات رنگ ( در مواد غذایی ) دکتر سحری

                           48-            شیمی مواد غذایی / دکتر فاطمی

                           49-            شیمی واکنش های قهوه ای  شدن( در مواد غذایی )/

                           50-            عسل درمانی / آقایی /نوپردازان

                           51-            غذا ( اصول وروشهای نگهداری مواد غذایی _ ج : 1و2 ) / دکتر ضیابری / نشر علوم کشاورزی

                           52-            فرهنگ اصطلاحات تغذیه / بحرینی

                           53-            قارچ شناسی پزشکی / دکتر شادزی / علوم پزشکی اصفهان

                           54-            کاربرد تغذیه بالینی ( ج : 1و2 ) /      /   سهامی انتشار

                           55-            کاربرد مکمل های  تغذیه ای  در پزشکی / اسماعیلی / فرهیخته

                           56-            کنتر کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی /       / ققنوس تهران

                           57-            مبانی تغذیه / نخعی

                           58-            مجموعه پرسشهای کارشناسی ارشد و دکترای تغذیه / حیان

                           59-            مجموعه سوالات کارشناسی ارشد  ( بیوشیمی ) تغذیه

                           60-            مجموعه سوالات کارشناسی ارشد ( سالیانه  ) صنایع غذایی

                           61-            مجموعه سوالات کارشناسی ارشد ( سالیانه ) تغذیه 

                           62-            مجموعه سوالات کارشناسی ارشد ( سالیانه ) علوم بهداشتی در تغذیه

                           63-            مراقبت ودرمان سوء  تغذیه شدید / انستیتو تحقیقات تغذیه تهران

                           64-            مسائل اساسی در کنتر ل فقر آهن / نشر علوم کشاورزی

                           65-            مشاوره قبل از بارداری / نکویی / کنکاش اصفهان

                           66-            مطالعات موردی تغذیه بالینی / راست منش / الباب

                           67-            مهمترین تداخل های دارویی /

                           68-            مواد معدنی در تغذیه / محمودی / عروج اصفهان

                           69-            میکروبشنایس مواد غذایی / دکتر صفایی / علوم پزشکی اصفهان

                           70-            نقش تغذیه در پیشگیری از سرطانها / ناظمی / چهر

                           71-            نمایه گلیسمی مواد غذایی ایرانی / طالبان / انستیتو تحقیقات تغذیه تهران

                           72-            هیومن نوتریشن (  سی دی ) کتاب کامل انگلیسی با امکانات ترجمه و... / نوردانش

                           73-            واژه نامه تغذیه / عاقلی / نشر گفتار

                  ۷۴ -       واکنش قهوه ای شدن ( در مواد غذایی ) دکتر سحری / اندیشمند

+ نوشته شده در  پنجشنبه سوم خرداد 1386ساعت 12:38  توسط کاظم اسلامی  |